Arrangementen

poster_aspergearrangement

In 2005 zag de poster van ons Asperge-arrangement er nog uit als hiernaast. En ook al is de poster zo oud… wij organiseren nog steeds onze asperge arrangementen. Dus ook in 2014 bent u tijdens het seizoen weer van harte welkom om met boer Piet mee het veld in te gaan en vol op uitleg te krijgen over de teelt van de asperge, het steken van de asperge en als laatste het verwerken van de asperge. Boer Piet stelt u in de gelegenheid om zelf de handen uit de mouwen te steken, omdat u zelf mag proberen enkele asperges te steken als u dit wilt. Dit maakt het arrangement een heuse workshop!

Is dit niet genoeg en wilt u ook nog proeven? Dan kunt u dit bespreken met boerin Jenny die dit arrangement voor u met hapjes en drankjes kan uitbreiden. Reserveren is dan uiteraard noodzakelijk.

***

Het is afhankelijk van het weer wanneer het seizoen start. We hebben een warm begin van het seizoen dus dat belooft een vroege start. Maar niks is nog zeker al heeft boer Piet met zijn jaren lange ervaring al wel een vermoeden. Houdt deze site dus goed in de gaten om te weten of het seizoen is begonnen!

***

Bel of mail voor deelname aan een arrangement:

+31 (0)164 – 23 45 67

info@boerkebogers.nl